Bouwwerken Van Dijck bv Over ons
OVER ONS

Wie zijn wij?

Wij zijn Frank, Jan en Jef. Drie broers die samenwerken, het kan! Reeds 18 jaar hebben wij de ervaring, kennis en de inzet om onze nieuwbouwprojecten te realiseren, wat de kwaliteit van onze woningen ten goede komt. Samen zijn wij PROVAD.Onze troeven zijn ervaring, directe communicatie en verkoop bij oplevering. Met ons bouw je in vertrouwen. Geen voorschotten, geen risico’s. De betaling gebeurt volledig bij verlijden van akte na oplevering.

PROVAD IS GEBOUWD OP VERTROUWEN

Vertrouwen

Provad is bouwheer en aannemer tegelijk, wat de kwaliteit en opvolging van onze realisaties ten goede komt. Naast de organisatie van onze bouwopdrachten, steken wij dus ook zelf de handen uit de mouwen om uw toekomstige woongelegenheid te verwezenlijken. Geen administratief personeel, geen werfleiders of verkoopmedewerkers, u heeft rechtstreeks contact met ons als bouwheer. Zowel voor, tijdens als na de bouwwerken. Een korte communicatiestructuur is onmiskenbaar voor een goede samenwerking, wat resulteert in vertrouwen.

Bouwwerken Van Dijck bv Over ons
Bouwwerken Van Dijck bv Over ons
SAMEN BEREIKEN WE MEER

Samenwerking

Samen met een team van architecten en ingenieurs zoeken wij naar de perfecte match tussen wonen en omgeving. Zoals jij terecht een correcte samenwerking verwacht, verwachten wij dat ook van onze onderaannemers. Daarom werken wij quasi steeds dezelfde en streekgebonden partners zodat wij kunnen werken naar een correcte en tijdige oplevering.

WIJ KIJKEN NAAR DE TOEKOMST

Toekomst

Ook Provad is bezig met de toekomst. Wij plaatsen steeds standaard een warmtepomp en ventilatie D per wooneenheid. Zo streven wij meer dan verplicht naar een E-peil lager of gelijk aan 30 en kunnen wij een BEN-woning opleveren zodat u geniet van een korting op uw onroerende voorheffing.

Bouwwerken Van Dijck bv Over ons
Bouwwerken Van Dijck bv Over ons
ELK PROJECT IS PERSOONLIJK

Persoonlijk

We staan voor een persoonlijke aanpak. PROVAD biedt je de mogelijkheid om jouw appartement in te richten naar eigen smaak en budget. Zo is het echt thuiskomen in je nieuwe woonst.

Provad, Projectontwikkeling Van Dijck is de commerciële benaming van Bouwwerken Van Dijck BV en de CommV. Grovadi.

Onze Projecten